Advertising

Voor bedrijven en reclamebureaus

Productfotografie Photo Studio Maastricht, Catrice product photoshoot

Overtuig je klanten met beeld

Reclamefoto’s moeten de aandacht van je klant trekken en begeerlijk maken. En overtuigen om tot aanschaf over te gaan. Wij helpen, in overleg met uw art-director, met het creatief visualiseren van uw commerciële boodschap en met hoogwaardige haarscherpe foto’s. Wij creëren een samenspel van styling, vormgeving, compositie, licht en donker en de fotografie zelf een image van het product dat je klant wil hebben.

Kleine producten groots in beeld

Wij doen reclamefotografie van kleinere producten die je op tafel kunt leggen of zetten. Denk o.a. aan parfums, cosmetica, sieraden, horloges, kleine electronica, brillen, glaswerk, wijn, bier en sterke drank.

Door gebruik te maken van speciale technieken zijn de foto’s natuurgetrouw en van voor tot achter haarscherp, zoals dat hoort. Elke foto wordt door ons handmatig gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte, witbalans, ruis etc. en door onszelf uitstekend geretoucheerd. De fotobestanden maken we geschikt voor print en voor web.

Belangstelling?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op of vraag een offerte op maat. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw bedrijf of producten te promoten met top-beeldmateriaal.

 

Bekijk portfolio

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht