Food & Beverage

Culinaire fotografie

Krijg de smaak in beeld

Culinaire foto’s moeten de kijker trek of dorst bezorgen en overtuigen om uw klant te worden of gerecht te bestellen. Het tweedimensionale beeld moet er ook zonder smaak of geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kan alleen met creatieve beelden, heldere prikkelende kleuren in een passende setting. En met styling en oog voor elk detail.

Een fraai gedekte tafel waaraan je direct wilt aanschuiven, de juiste kleurcombinatie op het bord, de versheid van een gerecht, waterdruppeltjes op een glaasje wijn of bier: we maken van elk gerecht een visueel kunstwerkje.

Food fotografie is een vak

Culinaire fotografie is een vak en niet een makkelijk kunstje dat je even doet. Het is een interessant samenspel van het concept, compositie, food styling en, natuurlijk, de fotografie zelf.

Voor fine dining food fotografie maken we een moodboard waarin we het product, de attributen, garnituren, kleuren en belichting op elkaar afstemmen. Wij leggen je foodconcept zo vast in beeld dat het meteen duidelijk wordt waarmee je je van concurrenten onderscheidt. Laat je klanten niet meer nadenken óf je bij jou komen, maar wannéér!

Belangstelling?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier, telefoon of WhatsApp. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw bedrijf en/of producten te promoten met top beeldmateriaal. Uiteraard kun je ook een offerte op maat aanvragen.

 

Bekijk Portfolio

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht