Food & Beverage

Culinaire fotografie

Productfotografie

Krijg de smaak in beeld

Culinaire foto’s moeten de kijker trek of dorst bezorgen. En overtuigen om uw klant te worden of gerecht te bestellen. Het tweedimensionale beeld moet er ook zonder smaak of geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kan alleen met haarscherpe beelden, heldere prikkelende kleuren in een passende setting. En met styling en oog voor elk detail.

Een fraai gedekte tafel waaraan je direct wilt aanschuiven, de juiste kleurcombinatie op het bord, de versheid van een gerecht, waterdruppeltjes op een glaasje witte wijn of bier. We maken van elk gerecht een kunstwerk.

Foodstyling is een vak

Culinaire fotografie is een vak en niet een makkelijk kunstje dat je even met je smartphone doet. Het is een interessant samenspel van foodstyling, styling, vormgeving, beeldbewerking, compositie, licht en donker en natuurlijk de fotografie zelf. Wij werken met vaste freelancers samen en weten precies wie we waarvoor in moeten zetten om tot de hoogste kwaliteit beeld te komen.

Belangstelling?

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen doen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw bedrijf of producten te promoten met top-beeldmateriaal.

 

Bekijk Portfolio

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht