Food & Beverage

Culinaire fotografie

Productfotografie

Krijg de smaak in beeld

Culinaire foto’s moeten de kijker trek of dorst bezorgen. En overtuigen om uw klant te worden of gerecht te bestellen. Het tweedimensionale beeld moet er ook zonder smaak of geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kan alleen met haarscherpe beelden, heldere prikkelende kleuren in een passende setting. En met styling en oog voor elk detail.

Een fraai gedekte tafel waaraan je direct wilt aanschuiven, de juiste kleurcombinatie op het bord, de versheid van een gerecht, waterdruppeltjes op een glaasje witte wijn of bier. We maken van elk gerecht een kunstwerk.

Echte culinaire fotografie is een vak en niet een makkelijk kunstje dat je even met je smartphone doet. Het is een interessant samenspel van foodstyling, styling, vormgeving, beeldbewerking, compositie, licht en donker en natuurlijk de fotografie zelf. Wij werken met vaste freelancers samen en weten precies wie we waarvoor in moeten zetten om tot de hoogste kwaliteit beeld te komen.

Waarom Photostudio Maastricht

  • De food & beverage foto’s worden door ervaren professionele food fotografen gemaakt;
  • De styling van food tijdens het nemen van de foto’s is inbegrepen;
  • We gebruiken speciale technieken om uw gerechten perfect in beeld te brengen;
  • Wij leveren snel. De preview van de foto’s is vaak binnen twee dagen gereed. De definitieve levering plannen we samen;
  • Elke foto wordt handmatig gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte, witbalans, ruis etc.). Storende elementen worden geëlimineerd;
  • Foto’s zijn superscherp voor print en laden bovendien snel in elke browser.

Wilt u eerst zien

Laat u overtuigen. Vraag een gratis test fotoshoot. Wij nemen dan twee of drie culinaire foto’s naar wens. De testshoot is kosteloos zodat u de kwaliteit van ons werk kunt beoordelen.

 

Bekijk Portfolio