Interieur

voor hotels en B&B

Presenteer uw hotel of B&B

Uw hotel, restaurant of B&B is prachtig en biedt excellente diensten. Maar hoe weet de klant dat? Vaak zoekt en vergelijkt deze de horeca online. Vaak zijn de foto’s cruciaal bij de beslissing of uw klant bij u reserveert of niet. Hij kan uw hotel, restaurant of B&B alleen zien, beoordelen en kiezen op basis van uw informatie en klanten reviews en – als belangrijke factor – de foto’s!

Overtuig uw klant met goede foto’s

Laat uw accommodatie fotograferen door een professionele en ervaren fotograaf. Wij maken die foto’s die uw potentiële gasten overtuigen om uw hotel, restaurant of bed en breakfast te boeken. De foto’s kunt u gebruiken voor al uw digitale, print en Social Media kanalen, op uw bedrijfswebsite of in veel gebruikte vergelijkingssites zoals: Booking.com of TripAdvisor.

Waarom Photostudio Maastricht

  • De interieurfoto’s worden, in uw eigen huisstijl, door een ervaren professionele booking.com fotograaf gemaakt;
  • Wij werken op tijdstippen wanneer uw hotel of B&B er op zijn best uitziet en zorgen voor minimale verstoring van uw gasten.  Nacht en vroege ochtenden zijn geen enkel probleem;
  • De styling van de accommodatie tijdens het nemen van de foto’s is inbegrepen;
  • We gebruiken speciale technieken om ook de kleinere kamers perfect in beeld te brengen;
  • Wij leveren snel. De preview van de foto’s is vaak binnen twee dagen gereed. De definitieve levering plannen we samen.
  • Elke foto wordt handmatig gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte, witbalans, ruis etc. Storende elementen worden geëlimineerd;
  • Foto’s zijn superscherp en laden bovendien snel in elke browser;

Onze aanpak

We bekijken samen de ruimten die u wilt laten fotograferen. Op basis hiervan maken we een inschatting voor de fotoshoots. We brengen binnen 1 dag een offerte uit.

Voor het nemen van de foto’s zijn we meestal met twee aanwezig, een fotograaf en een (licht-) assistent. Afhankelijk van het aantal ruimten dat we in beeld gaan brengen, zijn we een of meerdere dagdelen met de opnames bezig.

Binnen enkele dagen zetten we de gemaakte foto’s in onze online fotogalerij. Met een login en wachtwoord kunt u dan een selectie maken van de gewenste foto’s. Deze gaan we dan voor u bewerken. De digitale fotobestanden ontvangt u zo snel als mogelijk in de afgesproken formaten.

Eerst zien? Maak een afspraak

U kunt altijd vragen naar een gratis test fotoshoot. Wij maken dan twee of drie foto’s naar wens (zoals een hotelkamer, lobby of een deel van het restaurant etc.). Dit is zonder verplichting kosteloos zodat u de kwaliteit van ons werk kunt beoordelen. Maak direct online een afspraak voor het bespreken van de fotografie en uw wensen.

Vraag offerte aan