Portret & model

Model fotografie - Photo Studio Maastricht

Een portretfoto, je eigen uitstraling

Een mooi zakelijk portret nodig, maar geen geschikte foto? Laat deze op professionele wijze maken. Bij alle portretfoto’s kun je kiezen uit op locatie of in de studio; uit een of meerdere uitstralingen voor elk doel. Op locatie kun je kiezen welke bijzondere omgeving het beste past bij het doel dat je wilt uitstralen. Foto’s die in de studio worden gemaakt, leggen vooral nadruk op de persoon zelf. De keuze is aan jou.

Modelportfolio, laat zien wie je bent

Als model heb je goede professionele en actuele portfoliofoto’s nodig. Wil je starten als model of wil je je portfolio uitbreiden laat dan in een relaxte sfeer foto’s shooten die helemaal laten zien wie jij bent. Door ervaring weten wij wat voor soort foto’s modelagencies vragen en welke visagie er bij een portfoliofotoshoot hoort. De visagie en hairstyling kunnen we uiteraard voor je regelen. Investeer in een goede portfolioshoot en vergroot je kansen op nieuwe opdrachten!

Waarom Photo Studio Maastricht

  • Tijdens de voorbereiding geven we je consult over de kleding en styling;
  • De visagie en hairstyling kunnen we voor je regelen.
  • De foto’s worden door een ervaren professionele portret of fashion fotograaf gemaakt;
  • We geven extra begeleiding bij het poseren;
  • Volledige vrijheid bij het bepalen van het gewenste aantal en wijze van uitstraling;
  • Elke foto wordt handmatig gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte, witbalans, ruis etc.). Storende elementen worden geëlimineerd;
  • Wij leveren snel. De preview van de foto’s is vaak binnen twee dagen gereed. De definitieve levering plannen we samen;
  • We kunnen high-end retouching voor je verzorgen.

Onze aanpak

U kunt gemakkelijk online een afspraak of fotoshoot inplannen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Tijdens onze afspraak voor een model portfolio fotoshoot bespreken we eerst samen uw wensen en het doel waarvoor u wilt laten fotograferen. Liefst doen we dit enige tijd voor het nemen van de foto’s. Op de shootdag zijn we meestal met twee aanwezig, een fotograaf en een (licht-) assistent. We nemen de foto’s zoals we hebben afgesproken.

Binnen enkele dagen zetten we de gemaakte foto’s in onze online fotogalerij. Met een login en wachtwoord kunt u dan een selectie maken van de gewenste foto’s. Deze gaan we vervolgens voor u bewerken. De digitale fotobestanden ontvangt u zo snel als mogelijk in de afgesproken formaten.

 

Reserveer een fotoshoot