Retouching

Model fotografie - Photo Studio Maastricht

The finishing touch

In professionele fotografie maakt het digitale nabewerken of retoucheren deel uit van de workflow. De mate waarin een foto wordt nabewerkt is afhankelijk van de wensen van de klant en het doel waarvoor de foto gebruikt gaat worden.

Professioneel laten retoucheren? Wij doen dit snel en vakkundig. Wat doen we zoal voor onze klanten?

Portret retoucheren

Het corrigeren van belichting, contrast, witbalans, het verscherpen en wegwerken van oneffenheden, huidskleur egaliseren, tanden bleken.

High end retouching voor fashion, beauty en product

Belichting en kleur optimaliseren, huidtinten fixeren, primaire en secundaire kleurcorrectie, verbeteren, dodging & burning, oogcorrecties, make up correcties, haar retouching, lichaamsvorming en eliminaties in kleding (kreuk, vouw). Achtergrond verwijderen of vervangen, schaduw en reflectie creatie.

Wedding foto editing

Voor bruidsfotografen die hun editing willen uitbesteden. We doen: basisaanpassingen van belichting, witbalans, kadreren, kleurcorrectie en color grading. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Wilt u eerst zien

Laat u overtuigen en vraag dan een gratis test retouch. Wij bewerken dan uw kwaliteitsfoto naar wens. Dit is kosteloos zodat u de kwaliteit van ons werk kunt beoordelen.

 

Vraag offerte aan