Retouching

Model fotografie - Photo Studio Maastricht

The finishing touch

In professionele fotografie maakt het digitale nabewerken of retoucheren van de foto deel uit van de workflow. De precisie waarin een foto wordt nabewerkt is afhankelijk van de wensen van de klant en het doel waarvoor de albeelding gebruikt gaat worden.

Wilt u uw foto’s professioneel laten retoucheren? Wij doen dit vakkundig. Wat doen we zoal voor onze klanten?

Portret retouch

Het corrigeren van belichting, contrast, witbalans, het verscherpen en wegwerken van oneffenheden, huidskleur egaliseren, tanden bleken.

High end retouch

Voor beauty, fashion en product. Belichting en kleur optimaliseren, huidtinten fixeren, primaire en secundaire kleurcorrectie, verbeteren, dodging & burning, oogcorrecties, make up correcties, haar retouching, lichaamsvorming en eliminaties in kleding (kreuk, vouw). Achtergrond verwijderen of vervangen, schaduw en reflectie creatie. Clipping en image manipulatie. En nog veel meer.

Wedding foto editing

Voor fotografen die het editing van huwelijksfoto’s willen uitbesteden. We doen: basisaanpassingen van belichting, witbalans, kadreren, kleurcorrectie en color grading. Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Wilt u eerst zien

Laat u overtuigen en vraag dan een gratis test edit of retouch. Wij bewerken dan uw kwaliteitsfoto naar wens. Dit is kosteloos zodat u de kwaliteit van ons werk kunt beoordelen.

 

bekijk portfolio

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht