Workshop digitale fotografie

Workshop fotografie City Maastricht

 

Je fotografeert graag, tijdens je vakanties of als hobby, maar vaak zijn de resultaten niet bevredigend en wil je je foto’s verbeteren. Je hebt een digitale fotocamera aangeschaft maar komt niet verder dan de automaat stand en wilt meer leren over de uitgebreide mogelijkheden van je camera.

Leer dan de technieken en toepassingen tijdens deze workshop digitale fotografie. Met het geleerde kun je je opnames aanzienlijk verbeteren, zonder je dagenlang zelf in de theorie of handleiding te verdiepen.

Neem deel aan de leerzame workshop

De workshop bestaat uit een hele dag waarin je met fotografie bezig bent. Je volgt een uitgebreide introductie in alle aspecten van de fotografie. Je krijgt o.a. uitleg over camera en objectieven, sluiter, diafragma, ISO-waarde, scherpte en scherptediepte, belichting en lichtmeting, correcties, licht en kleur, verlichting, witbalans, compositie en perspectief en de digitale nabewerking. Uiteraard doen we ook praktische oefeningen zodat je je camera beter “in de vingers’’ krijgt.

Voor wie is deze workshop

Deze basisworkshop is bedoeld voor de beginnende en de al meer gevorderde fotograaf die zijn of haar kennis en ervaring in digitale fotografie wil verbeteren. Na je inschrijving krijg je van mij vragen over je ervaring in fotografie, zodat ik kan inschatten aan welke onderwerpen ik tijdens de workshop extra aandacht moet besteden.

Welke fotoapparatuur heb je nodig

Tijdens de workshop fotografeer je met je eigen spiegelreflex camera (DSLR) of met je systeemcamera. Indien je verschillende objectieven hebt of een flitser, neem deze dan mee.

Neem mee:

• Camera en objectieven (met zonnekap);
• Voldoende geheugenkaartjes;
• Volle accu(s) en oplader;
• Statief en afstandsbediening camera (eventueel);

Na de workshop heb je de mogelijkheid om je drie beste foto’s te mailen ter beoordeling. Je krijg extra tips om je foto’s naar een nog hoger niveau te brengen.

Overzicht

Niveau Beginners, gevorderden
Deelnemers  Minimaal 6, maximaal 12
Docent Dzidra Dubois
Duur Circa 7 uren
Tijdstip Aanvang: 10.00 uur
Locatie Boschstraat 45, Maastricht
Parkeren Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving
Inclusief Koffie/thee/lunch, hand-out
Prijs € 129,- (incl. BTW)
Nodig Digitale camera, (eventueel) extra objectieven, statief, kennis van de werking van je eigen fotocamera

Wil je je aanmelden?

Schrijf je direct in! Via de webshop kun je trouwens zien of er nog plek is en het cursusgeld veilig via iDeal betalen. Je ontvangt dan meteen een bevestiging voor je deelname.

 

Meld je aan