Photography

Wedding

Jullie huwelijksdag is misschien wel één van de hoogtepunten in jullie leven. Een dag die perfect moet verlopen en waaraan je nog vaak zult terugdenken. En foto’s brengen die herinnering telkens tot leven. Vertrouw voor jullie huwelijksreportage toe aan een ervaren bruidsfotograaf van Photostudio Maastricht.

Advertising

Uw bedrijf maakt of verkoopt uitstekende producten. Maar hoe weet de klant dat? Meestal vergelijkt deze online of in (product-) magazines. Vaak is een foto’s cruciaal bij de beslissing of uw klant bij u komt of niet.
Investeer daarom alleen al in uw visuele commerciële reclame uitingen: de foto’s!

Food & Beverage

Culinaire foto’s moeten de kijker trek of dorst bezorgen. En overtuigen om uw klant te worden of gerecht te bestellen. Het tweedimensionale beeld moet er ook zonder smaak of geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kan alleen met creatieve beelden, heldere prikkelende kleuren in een passende setting. En met styling en oog voor elk detail.

Fashion

Wij verzorgen fashionfotografie zowel in de studio als op locatie; voor zowel tijdschriften en magazines als voor commerciële opdrachten. We kunnen ook de organisatie, model scouting, visagie en de styling voor onze rekening nemen. Photo Studio Maastricht heeft een uitgebreid netwerk waaruit we per productie de juiste specialisten kunnen selecteren.

Retouching

Een professionele afbeelding is altijd geretoucheerd. De foto wordt bijna onmerkbaar bewerkt en gecorrigeerd en geschikt gemaakt voor uw doel of commerciële boodschap. In uw huisstijl of zoals u dat wilt.

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Let op: we maken GEEN PASFOTOS en geen fotoafdrukken!

Team Photo Studio Maastricht