Photography

Interieur

Uw hotel, restaurant of B&B is prachtig en biedt excellente diensten. Maar hoe weet de klant dat? Vaak zoekt en vergelijkt deze de horeca online. Vaak zijn de foto’s cruciaal bij de beslissing of uw klant bij u reserveert of niet. Hij kan uw hotel, restaurant of B&B alleen zien, beoordelen en kiezen op basis van reviews en – als belangrijke factor – de foto’s!

Food & Beverage

Culinaire foto’s moeten de kijker trek of dorst bezorgen. En overtuigen om uw klant te worden of gerecht te bestellen. Het tweedimensionale beeld moet er ook zonder smaak of geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kan alleen met haarscherpe beelden, heldere prikkelende kleuren in een passende setting. En met styling en oog voor elk detail.

Fashion

Wij verzorgen fashionfotografie zowel in de studio als op locatie; voor zowel tijdschriften en magazines als voor commerciële opdrachten. We kunnen ook de organisatie, model scouting, visagie en de styling voor onze rekening nemen. Photo Studio Maastricht heeft een uitgebreid netwerk waaruit we per productie de juiste specialisten kunnen selecteren.