Business

Je hebt een mooie website of webshop maar je huidige foto’s sluiten daar nog niet mooi op aan? Kies voor originele foto’s met uitstraling! Foto’s die de sfeer, de mensen en de processen van het bedrijf weergeven. We maken zakelijke portretten, bedrijfsreportages, productfotografie en actueel en kwalitatief visuele content voor je Social Media.

Productfotografie

Uw bedrijf maakt of verkoopt uitstekende producten. Maar hoe weet de klant dat? Meestal vergelijkt deze online of in (product-) magazines. Vaak is een foto’s cruciaal bij de beslissing of uw klant bij u komt of niet.
Investeer daarom alleen al in uw visuele commerciële reclame uitingen: de foto’s!

Foodfotografie

Culinaire foto’s moeten je klanten honger of trek bezorgen en overtuigen om jouw gerechten te bestellen. De afbeelding van elk gerecht moet er ook zonder geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kun je creëren met heldere, prikkelende kleuren op de foto en een creatieve setting, gestyled met en oog voor elk detail.

Fashion

Wij verzorgen fashion fotografie zowel in de studio als op locatie, voor zowel tijdschriften en magazines als voor commerciële opdrachten. We kunnen ook de organisatie, model scouting, visagie en de styling voor onze rekening nemen. Photo Studio Maastricht heeft een uitgebreid netwerk waaruit we per productie de juiste specialisten kunnen selecteren.