Workshops

Fotografie en beeldbewerking

Neem deel aan een van de workshops en online trainingen van Photo Studio Maastricht. Verbeter je fotografie skills en je nabewerking. Van beginner en gevorderde tot professional, met veel persoonlijke aandacht.

Artistieke landschapsfotografie

Voor de fotograaf die zijn/haar grenzen wil verleggen. De workshop artistieke landschapsfotografie geeft je een en nieuwe dimensie aan je hobby en leert je anders te fotograferen.

Macro fotografie in Limburg

Wil je indrukwekkende macrofoto’s van wilde bloemen en planten of vlinders en andere insecten leren maken. Ga dan met ons mee op pad in Limburg en ontdek hoe het werkt.

Landschapsfotografie in Limburg

Maak je graag landschapsfoto’s? Bijna iedereen kan met een camera mooie landschappen fotograferen. Maar vaak zijn de resultaten niet bevredigend. Leer de technieken in de praktijk samen met je medecursisten tijdens de Workshop Landschapsfotografie in Limburg.

Training Photoshop – 1 op 1 online

De training is voor iedereen die wil starten of zich wil verdiepen in digitale beeldbewerking in Adobe Photoshop. Ben je amateur of professionele fotograaf, grafische vormgever, webdesigner, ontwerper of blogger. Deze training is maatwerk en zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Digitale fotobewerking

Leer hoe je foto’s het beste kunt bewerken in Adobe Lightroom Classic en Photoshop 2021. Volg de workshop in Maastricht met veel tips en trucs om je foto’s interessanter te maken.

Training Lightroom – 1 op 1 online

Wil je je foto’s door nabewerking verbeteren? Dat is gemakkelijker te leren dan je denkt. Misschien heb je zelf al eens geprobeerd om je foto’s met Lightroom te bewerken en kom je er zelf niet uit? Dan is deze individuele workshop Adobe Lightroom perfect voor jou.

Smartphone fotografie

Met een smartphone kun je zelf je eigen zakelijke content creëren, snel en gemakkelijk. Maar even “een kiekje maken” levert vaak foto’s van matige kwaliteit, terwijl met je smartphone veel mogelijk is. Wil je je commerciële smartphone foto’s aanzienlijk verbeteren? Lees meer hoe je dit kunt.

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Let op: we maken GEEN PASFOTOS en geen fotoafdrukken!

Team Photo Studio Maastricht