Workshops

Fotografie en beeldbewerking

Artistieke landschapsfotografie

Voor de fotograaf die zijn/haar grenzen wil verleggen. De workshop artistieke landschapsfotografie geeft je een en nieuwe dimensie aan je hobby en leert je anders te fotograferen.

Macro fotografie in Limburg

Wil je indrukwekkende macrofoto’s van wilde bloemen en planten of vlinders en andere insecten leren maken. Ga dan met ons mee op pad in Limburg en ontdek hoe het werkt.

Landschapsfotografie in Limburg

Maak je graag landschapsfoto’s? Bijna iedereen kan met een camera mooie landschappen fotograferen. Maar vaak zijn de resultaten niet bevredigend. Leer de technieken in de praktijk samen met je medecursisten tijdens de Workshop Landschapsfotografie in Limburg.

Foto’s bewerken

Leer hoe je foto’s het beste kunt bewerken in Adobe Lightroom en Photoshop. Volg de workshop in Maastricht met veel tips en trucs om je foto’s interessanter te maken.

Fotobewerking in Lightroom (1 op 1)

Wil je je foto’s door nabewerking verbeteren? Dat is gemakkelijker te leren dan je denkt. Misschien heb je zelf al eens geprobeerd om je foto’s met Lightroom te bewerken en kom je er zelf niet uit? Dan is deze individuele workshop Adobe Lightroom perfect voor jou.

Smartphone fotografie

Met een smartphone kun je zelf je eigen zakelijke content creëren, snel en gemakkelijk. Maar even “een kiekje maken” levert vaak foto’s van matige kwaliteit, terwijl met je smartphone veel mogelijk is. Wil je je commerciële smartphone foto’s aanzienlijk verbeteren? Lees meer hoe je dit kunt.

Verbeter je fotografie skills en je nabewerking, volg een van onze workshops. Van beginner / gevorderde tot professional. Met veel persoonlijke aandacht. Neem deel aan een van de workshops van Photo Studio Maastricht.

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht