Smartphone fotografie

Workshop

Maak de mooiste foto’s met je smartphone

Met een smartphone heb je een prima fotocamera bij je en kun je op elk moment fraaie opnames maken. Je maakt regelmatig foto’s maar je bent niet echt tevreden en je wilt je kennis en vaardigheden van fotografie met je mobiel verbeteren.

Dan is deze leerzame workshop fotograferen met je smartphone zeker voor jou! In een middag leer je o.a. hoe je scherpe, goed belichte en aantrekkelijke foto’s maakt met je mobiel en ga je met creatieve ideeën naar huis.

Er is meer mogelijk dan je denkt

Tijdens deze workshop komen alle aspecten van het fotograferen met de smartphone aan bod zoals: de settings en verschillende technieken voor scherpstellen, het instellen van de juiste belichting en het bepalen van een juiste compositie, perspectief en standpunt in je fotografie. Naast theorie gaan we veel zelf fotograferen met de smartphone. Ook de verschillende fotobewerking apps komen aan bod.

We zijn met maximaal 10 cursisten, dus er is meer dan genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en gelegenheid om je vragen te stellen.

Voor wie is deze workshop

Je gebruikte je mobiel alleen voor bellen of internetten en wil je ook foto’s gaan maken? Fotografeer je al met digitale camera en steeds vaker met je mobiel? Reis je graag en maak je veel foto’s? Hou je van fotograferen van je gezin, kinderen en huisdieren?

Deze workshop is voor iedereen die het leuk vindt om met mobiel te fotograferen en zijn of haar skills wil verbeteren. Kennis van of ervaring met fotografie is niet echt nodig. We fotograferen met iPhone maar een ander toestel, zoals Samsung of Huawei, is ook helemaal prima.

Workshop als cadeau

De workshop is trouwens ook leuk om aan iemand cadeau te geven. Laat ons dit even weten, je krijgt dan een gepersonaliseerde gift voucher van ons.

cadeaubon workshop smartphonefotografie maastricht

Meer deelnemers

Wil je een workshop voor meerdere deelnemers tegelijk aanvragen? Of als deel van een (bedrijfs-) uitje? Of wil je de workshop als opstap naar zelf betere foto’s maken voor je bedrijfswebsite of social media? Informeer dan naar de maatwerk mogelijkheden en tarieven.

Overzicht

Niveau Verschillend per workshop
Deelnemers  Minimaal 5, maximaal 10
Docent Dzidra Dubois, winnaar Phonographer Awards
Duur Circa 4 uur
Tijdstip Aanvang: 13.00 uur
Locatie Boschstraat, Maastricht
Parkeren Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving
Inclusief Hand-out met tips over betere foto’s maken
Prijs € 69,- (incl. BTW)
Nodig Smartphone, oplader, oortjes, kennis van de werking van de eigen smartphonecamera
Handig

 Instagram + account (gratis)

 

Overtuigd? Schrijf je dan direct in!

Via onze webshop kun je trouwens zien, of er nog plek is, en het inschrijfgeld via je eigen bank veilig betalen. Je ontvangt dan meteen een bevestiging voor je deelname. Heb je nog vragen, neem gerust contact op.

 

Meld je aan