Smartphone fotografie

Voor ieder die de fotografie wil verbeteren

Maak topfoto’s met je smartphone

Je wilt het fotograferen met je smartphone verbeteren. Je hebt een bedrijf of bent zzp-er en je wilt zelf de foto’s voor je webshop of social media maken. Je gebruikt je smartphone privé maar je bent niet echt tevreden. Dan is deze workshop fotograferen met je smartphone zeker voor jou! In één workshop leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om aantrekkelijke foto’s te maken en ga je met creatieve ideeën naar huis.

Wat leer je

Tijdens de privé workshop komen alle aspecten van het fotograferen met de smartphone aan bod zoals: de settings en verschillende technieken voor het focussen en instellen van de juiste belichting, het bepalen van een juiste compositie, beeldopbouw en perspectief in je fotografie, de workflow, creativiteit. Je leert welke accessoires je het best kunt gebruiken en waarvoor.

In een bedrijfsworkshop leer je daarnaast hoe je een goede commerciële foto maakt en waar je op moet letten. Ook leer je hoe je zelf content voor je webwinkel, website, blog of social media berichten creëert.

Je gaat veel zelf fotograferen met de smartphone, we gebruiken hierbij verschillende technieken en attributen. Je krijgt veel tips en leert de nodige trucs. Ook de beste apps voor het editen komen aan bod en gaan we aan de slag met de meest voorkomende bewerkingen voor het verbeteren van de foto’s en het geschikt maken voor publicatie.

 

 

Wat deze workshop je biedt

  • Praktijkgerichte informatie en oefeningen om zelf aan de slag te gaan;
  • Tips en tricks voor scherpe en goed belichte beelden;
  • Creatieve ideeën om zelf thuis mee aan het werk te gaan;
  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren fotograaf.

 

 

Kosten voor deelname

De bedrijfsworkshop geven we in-company of op locatie. Het programma is maatwerk en toegesneden op je eigen wensen, bedrijf of situatie. Vraag ons om een offerte op maat. Wil je als bedrijf een workshop voor meerdere deelnemers tegelijk aanvragen? Informeer dan naar de mogelijkheden en tarieven. Onze workshop heeft als doel om te leren om betere foto’s te maken en is niet geschikt als (team-) uitje.

Wil je als hobbyfotograaf deelnemen aan de privé workshop smartphone fotografie? Je boekt deze gemakkelijk in de webshop waarbij je zelf de datum kiest. De workshop wordt gegeven in Maastricht. De kosten bedragen € 139,- per deelnemer.

Docent

De trainer voor deze workshop is professioneel fotografe en retoucher Dzidra Dubois. De workshop wordt in de Nederlandse taal gegeven.

 

 

Cadeaubon

De privé workshop is trouwens ook leuk om iemand cadeau te geven. Vraag ons de gepersonaliseerde cadeaubon en laat ons de naam (voor+achternaam), het e-mailadres en mobiel nummer van de ontvanger weten. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen.

 

 

Heb je nog vragen over de bedrijfsworkshop of de privé workshop neem dan gerust contact met ons op.

 

Naar de shop