Smartphone fotografie

Workshop voor ondernemers

Maak top content met je smartphone

Je hebt een bedrijf of bent zzp-er en hebt regelmatig nieuwe visuele content op je website of social media nodig. Of je wilt zelf de productfoto’s voor je webshop maken. Je gebruikt je smartphone hiervoor, maar je bent niet echt tevreden en je wilt het fotograferen met je mobiel verbeteren. Dan is deze workshop fotograferen met je smartphone zeker voor jou! In één dagdeel leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om aantrekkelijke commerciële foto’s te maken en ga je met creatieve ideeën naar huis.

Val op in publicaties

Vaak zien we dat de zelf gemaakte afbeeldingen op online publicaties slordig zijn en geen recht doen aan de producten of dienstverlening van de onderneming. Wil je écht opvallen met je bedrijf, doe dan met bijzondere en perfecte foto’s. Deze trekken meer aandacht en worden vaker geliked.

Wat leer je

Tijdens de training komen alle aspecten van het fotograferen met de smartphone aan bod zoals: de workflow, creativiteit, de settings en verschillende technieken voor het focussen en instellen van de juiste belichting, het bepalen van een juiste compositie, beeldopbouw en perspectief in je fotografie. Je leert welke accessoires je het best kunt gebruiken en waarvoor.

Je gaat veel zelf fotograferen met de smartphone: portretten, producten, interieurs enz. We gebruiken verschillende technieken, attributen en achtergronden in onze fotoshoots. Je krijgt veel tips en leert de nodige trucs. Ook de beste apps voor het editen komen aan bod en gaan we aan de slag met de meest voorkomende bewerkingen voor het verbeteren van de foto’s en het geschikt maken voor publicatie.

Wat deze workshop je biedt

  • Praktijkgerichte informatie om je eigen content te fotograferen
  • Tips en tricks voor scherpe en goed belichte beelden
  • Veel praktijkoefeningen toegespitst op je eigen onderneming
  • Creatieve ideeën om zelf thuis mee aan het  werk te gaan
  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren fotograaf
  • Online naslag om alles nog eens op je gemak na te lezen
  • Online Q&A-sessie van een uur na afloop van de workshop

Voor wie is deze workshop

Deze training is voor de ondernemer die met de mobiele telefoon zelf visuele content maakt om deze te publiceren op een webshop, website, blog of op social media, zoals bijvoorbeeld: Facebook, Instagram, Linkedin enz.

Kosten voor deelname

De individuele workshop duurt vier uren en kan desgewenst worden verlengd. Het programma is maatwerk en toegesneden op je bedrijf. De kosten zijn vanaf € 425,- ex. BTW voor één deelnemer. Voor een extra deelnemer betaal je € 225,- ex. BTW.

Docent

De trainer voor deze workshop is professioneel fotografe en retoucher Dzidra Dubois. De workshop wordt in de Nederlandse taal gegeven.

Locatie

De training wordt gegeven in onze trainingsruimte in het centrum van Maastricht. Na inschrijving ontvang je alle informatie. De trainingsruimte is vanwege corona ingesteld om goed afstand te kunnen houden en er wordt extra aandacht besteed aan schoonmaak en hygiëne. Er is (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Indien gewenst kunnen we een lunch verzorgen.

Individueel of voor meer deelnemers?

Wil je een workshop voor jezelf of voor meerdere deelnemers tegelijk aanvragen? Bijvoorbeeld als in-company training. Informeer dan naar de mogelijkheden en tarieven.

Wil je je aanmelden?

Informeer gerust via de mail of via het contactformulier.

 

Naar de shop

 

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht