About

Photostudio Maastricht

Wij zijn een klein team van gepassioneerde fotografen. We werken in opdracht van zowel zakelijke als privé klanten. Voor de commerciële markt hebben we ons gespecialiseerd in (small) products en food & beverage. Naast de fotografie zelf doen we ook het editen en high-end retouching.

Voor particulieren doen we hoofdzakelijk bruidsreportages en portretfotografie. Daarnaast geven we diverse workshops op het gebied van fotografie en beeldbewerking.

Wie zijn we

De mensen achter Photo Studio Maastricht zijn Vincent en Dzidra Dubois. Dzidra is van huis uit architecte en studeerde fotografie aan de fotovakschool. Ze volgde daarnaast diverse opleidingen in fotografie, bruidsfotografie en in Photoshop en Lightroom.

Dzidra heeft zich toegelegd op bruidsfotografie en portretten. Ook neemt ze meestal de food fotografie voor haar rekening. “Het stylen in combinatie met het nemen van foto’s gaat me goed af en vind ik ook leuk”.

Vincent begon al op jonge leeftijd met fotograferen. Uit interesse voor fotografie nam hij deel aan trainingen en cursussen. “Dat was nog in de analoge tijd. Je had nog geduld nodig voordat je de resultaten kon zien”. Later studeerde hij aan het Foto instituut en volgde hij workshops in studiofotografie. Vincent heeft zich toegelegd op studio fotografie: small products en fashion fotografie.

Onze partners

Indien nodig doet Photo Studio Maastricht een beroep op met zorg geselecteerde en zeer ervaren partners, meestal in de periferie van de fotografie. Denk aan visagisten en make-up artiesten, stylisten, fotovaklabs en gespecialiseerde drukkerijen.