About

Wie zijn wij

Wij zijn Dzidra en Vincent, twee gepassioneerde professionele fotografen en samen zijn we Photostudio Maastricht.

Wij fotograferen in opdracht van zowel zakelijke als privé klanten. Voor de commerciële markt hebben we ons gespecialiseerd in producten en food & beverage. Naast de fotografie zelf doen we ook het editen en high-end retouching.

Voor particulieren doen we hoofdzakelijk bruidsreportages en portret-fotografie. Daarnaast geven we diverse workshops op het gebied van fotografie en beeldbewerking. Met enthousiasme helpen we je heel graag om verder te groeien in fotografie.

Dzidra

Dzidra is van huis uit architecte en studeerde fotografie aan de fotovakschool. Ze volgde daarnaast diverse opleidingen in fotografie, bruidsfotografie en in Photoshop en Lightroom.

Dzidra heeft zich als fotografe toegelegd op bruidsfotografie en portretfotografie. Ook neemt ze meestal de food fotografie voor haar rekening. “Het stylen in combinatie met het nemen van foto’s gaat me goed af en vind ik ook leuk”.

Vincent

Vincent begon al op jonge leeftijd met fotograferen. Uit interesse voor fotografie volgende hij opleidingen en cursussen. “Dat was nog in de analoge tijd. Je had nog geduld nodig voordat je de eindresultaten van je opnames kon zien”. Later studeerde hij aan het Foto instituut en volgde hij workshops in studiofotografie. Vincent heeft zich toegelegd op het fotograferen van producten, portretten en fashion.

Partners

Indien nodig doet Photo Studio Maastricht een beroep op met zorg geselecteerde en partners, meestal in de periferie van de fotografie. Denk aan visagisten en make-up artiesten, stylisten, fotovaklabs en gespecialiseerde drukkerijen.

Klanten

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht