About

Photostudio Maastricht

Wij zijn een klein team van gepassioneerde fotografen en gespecialiseerd in commerciële product, fashion, food & beverage en interieur fotografie. Naast de fotografie zelf doen we ook concept ontwikkeling, styling, imagebewerking en high-end retouching. Deze laatste ook in opdracht van bedrijven.

Voor particulieren werken we met evenveel energie: aan persoonlijke, zakelijke en familieportretten, of aan het in beeld brengen van zwangerschap en newborn en last but not least: aan uw foto’s van verloving en huwelijk.

Wie zijn we

De mensen achter Photo Studio Maastricht zijn Vincent en Dzidra Dubois. Dzidra is van huis uit architecte en studeerde fotografie aan de fotovakschool. Ze volgde daarnaast opleidingen in fotografie, bruidsfotografie en in Photoshop en Lightroom.

Dzidra heeft zich toegelegd op food- en in interieurfotografie. “Het stylen in combinatie met het nemen van foto’s gaat me goed af en vind ik ook leuk”. Bij Photo Studio Maastricht neemt ze meestal de workshops voor haar rekening. Daarnaast doet zij bruidsreportages en familiefotografie.

Vincent begon al op jonge leeftijd met fotograferen. Uit interesse voor fotografie nam hij deel aan trainingen en cursussen. “Dat was nog in de analoge tijd. Je had nog geduld nodig voordat je de resultaten kon zien”. Later studeerde hij aan het Foto instituut en volgde hij workshops in studiofotografie. Vincent heeft zich toegelegd op studio fotografie: small product en fashion fotografie.

Onze partners

Indien nodig doet Photo Studio Maastricht een beroep op met zorg geselecteerde en zeer ervaren partners, meestal in de periferie van de fotografie. Denk aan visagisten en make-up artiesten, stylisten, fotovaklabs en gespecialiseerde drukkerijen.