About

Wie zijn wij

Wij zijn Dzidra en Vincent, twee professionele fotografen en samen zijn we Photostudio Maastricht.

Wij fotograferen voor zakelijke klanten en voor particulieren. Voor bedrijven doen we reclamefotografie van producten en foodfotografie inclusief styling. Voor particulieren verzorgen we bruidsreportages en portretfotografie.

Dzidra heeft zich toegelegd op bruidsfotografie en portretten. Daarnaast is zij high-end retoucher en Photoshop specialist. Vincent heeft zich gespecialiseerd in de commerciële fotografie in de studio. Hij zorgt ervoor dat de producten aantrekkelijk en overtuigend in beeld komen voor uw klanten. Alle commerciële projecten, van conceptontwikkeling tot eindresultaat, worden in gezamenlijkheid gerealiseerd.

Bevlogen van fotografie en de ambitie om kennis ook over te willen dragen, zijn begonnen met het geven van workshops en trainingen fotografie en beeldbewerking. En doordat we heel vaak al in het heuvelland wandelden was de keuze snel gemaakt om in Zuid-Limburg workshops fotografie te geven. Dat doen we nu al vele jaren met plezier en tevredenheid van onze cursisten.

 

 

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je onze website Photo Studio Maastricht bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Team Photo Studio Maastricht