Wie zijn wij

Wij zijn Dzidra en Vincent, twee professionele fotografen en samen zijn we Photo Studio MaastrichtWe verzorgen reclame-, food- en productfotografie voor zakelijke klanten waarbij hoge kwaliteit van de foto’s belangrijk is voor de uitstraling en kwaliteitsbeleving van het product of dienst. Wij fotograferen voor reclamecampagnes, drukwerk en online media.

Vincent heeft zich gespecialiseerd in de commerciële fotografie in de studio. Hij zorgt ervoor dat de producten aantrekkelijk en overtuigend in beeld komen voor uw klanten.

Dzidra heeft zich toegelegd op food fotografie, inclusief styling, bedrijfsfotografiebruidsfotografie, portretten en irissen. Daarnaast is zij Photoshop specialist en high-end retoucher.

Bevlogen van fotografie en de ambitie om onze kennis ook over te willen dragen, zijn we begonnen met het geven van workshops en trainingen fotografie en beeldbewerking. En doordat we heel vaak al in het heuvelland wandelde en fotografeerde was de keuze snel gemaakt om in Zuid-Limburg workshops landschapsfotografie te geven. Dat doen we nu al jaren met veel plezier.

Benieuwd wat we voor u of uw bedrijf kunnen doen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

 

Klanten

 

 

Contact