About

Photo Studio Maastricht is in Maastricht gevestigd. Met een klein team van gepassioneerde fotografen hebben we alle op de website aangeboden fotografie expertise gebieden in huis: van commerciële fotografiefashion & beauty, food & beverage, interieur fotografie – tot fotografie voor particulieren. Naast fotografie doen we ook zakelijke concept ontwikkeling, de styling, de beeldbewerking en high-end retouching.

Voor zakelijk

Voor de zakelijke opdrachten stellen we een team samen met twee of meerdere professionals uit ons team en de betrokkenen vanuit de opdrachtgever. Samen realiseren we de opdracht, zoals afgesproken. Wij streven altijd naar het hoogst haalbare eindresultaat en een tevreden klant.

… én privé

Voor particulieren werken we met evenveel energie. Voor hen “bevriezen” we vrijwel elk bijzonder moment in het leven: van persoonlijke portretten en familieportretten, zwangerschap en newborn tot verloving en huwelijk. In de webwinkel leest u alles en kunt u online met een van de fotografen een afspraak maken.

Wie zijn wij

De kern van Photo Studio Maastricht wordt gevormd door Vincent en Dzidra Dubois. Dzidra is van huis uit architecte en studeerde aan de fotovakschool. Ze volgde daarnaast specialistische workshops in fotografie en in beeldbewerking en retouche. Dzidra heeft zich in haar commerciële fotografie toegelegd op food- en in interieurfotografie. “Het stylen in combinatie met het nemen van foto’s gaat me goed af en vind ik ook leuk”. Bij Photo Studio Maastricht neemt ze meestal de workshops in beeldbewerking voor haar rekening. Daarnaast doet zij de bruidsreportages en familiefotografie.

Vincent begon al op jonge leeftijd met fotograferen. Uit belangstelling voor fotografie en als hobby nam hij deel aan een aantal trainingen en cursussen. “Dat was nog in de analoge tijd. Je had nog geduld nodig voordat je de resultaten kon zien”.  In aanvang richtte hij zich voornamelijk op portret- en landschapsfotografie en bezocht vele landen. Later studeerde hij aan het Fotoinstituut en volgde hij verdiepende workshops in studiofotografie. Vincent heeft zich gespecialiseerd in portret-, model en fashion fotografie.

Indien nodig doet Photo Studio Maastricht een beroep op met zorg geselecteerde en zeer ervaren partners, meestal in de periferie van de fotografie. Denk aan visagisten en make-up artiesten, stylisten, fotovaklabs en gespecialiseerde drukkerijen.