Fashion

Modefoto’s die aandacht trekken

Wij verzorgen fashionfotografie zowel in de studio als op locatie; voor zowel tijdschriften en magazines als voor commerciële opdrachten. We kunnen ook de organisatie, model scouting, visagie en de styling voor onze rekening nemen. Photo Studio Maastricht heeft een uitgebreid netwerk waaruit we per productie de juiste specialisten kunnen selecteren.

Waarom Photostudio Maastricht

  • De foto’s worden door een zeer ervaren professionele fashion fotograaf gemaakt;
  • De styling tijdens het nemen van de foto’s is inbegrepen;
  • We gebruiken speciale technieken om elke kleding perfect en verrassend in beeld te brengen;
  • Wij leveren snel. De preview van de foto’s is vaak binnen twee dagen gereed. De definitieve levering plannen we samen.
  • Elke foto wordt handmatig en natuurgetrouw gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte, witbalans, ruis etc.). Storende elementen worden geëlimineerd;
  • Foto’s zijn superscherp voor print en laden bovendien snel in elke browser;

Onze aanpak

Tijdens ons bezoek bekijken we samen de gaderobe die u wilt laten fotograferen en bespreken we de doelen waarvoor de foto’s gaan worden gebruikt. Op basis hiervan maken we een inschatting van de tijd en een planning voor de fotoshoots. We brengen binnen 1 week offerte uit.

Voor het nemen van de foto’s zijn we meestal met een klein team aanwezig, een fotograaf, een (licht-) assistent, styliste en MUAH. Afhankelijk van het aantal outfits dat we in beeld gaan brengen, zijn we een of meerdere dagdelen bezig.

Binnen een week zetten we de gemaakte foto’s in onze online fotogalerij. Met een login en wachtwoord kunt u dan de foto’s bekijken. In overleg maken we een selectie van de gewenste foto’s. Deze gaan we vervolgens voor u bewerken. De digitale fotobestanden ontvangt u zo snel als mogelijk in de afgesproken formaten.

 

Bekijk Portfolio