Fashion Fotografie - Photo studio Maastricht

Bij fashion fotografie staan kleding en andere mode artikelen centraal. Fashion foto’s worden vaak gebruikt ter promotie van producten en merken. Ook fungeren ze als opzichzelfstaande kunstwerken. Mode magazines besteden veel aandacht aan de samensmelting van de visuele uitingen mode en fotografie. Wij brengen de energie die de ontwerper in de kleding (lijn) heeft gestoken in beeld.

Foto’s die aandacht trekken

Wij werken met een team van professionals: assistent fotograaf, make up artiest, stylist, model en retoucher en eventueel anderen wanneer dit nodig is. Ieder heeft zijn vak en specialisme. Wij verzorgen fashion fotografie zowel in de studio als op locatie; voor zowel magazines als voor commerciële opdrachten. We kunnen alleen fotografie verzorgen maar desgewenst ook de organisatie, model scouting, visagie, attributenkeuze en de styling voor onze rekening nemen. We hebben een uitgebreid netwerk waaruit we per productie de juiste specialisten kunnen selecteren.

Bij fashion fotografie maken we een offerte met een gespecificeerde inschatting van onze werkzaamheden en de kosten. Afhankelijk van het soort opdracht berekenen we per dagdeel of dag. We hebben professionele fotobewerking technieken in huis. Elke foto wordt door ons zelf gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte, witbalans, ruis etc.

Alle fashion foto’s in een eigen beeldbank

De fotobestanden maken we geschikt voor drukwerk en/of voor het gebruik in je website, reclame campagnes, posts en stories op Instagram, Linkedin of Facebook. De foto’s plaatsen we in een beveiligde beeldbank, speciaal voor je bedrijf. Alle beeldmateriaal blijft lange tijd toegankelijk om je de foto’s te downloaden of om later foto’s te laten toevoegen.

Belangstelling?

Ben je benieuwd geworden wat we voor je bedrijf kunnen doen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of offerte, dan weet je snel dat je echt een goede keuze maakt.

 

Vraag offerte aan