Fotografie voor je bedrijf

Kies voor originele foto’s met uitstraling

 

Wil je laten zien wie je bent en dat je bedrijf iets bijzonders heeft? Bang dat je uit beeld raakt bij je klanten? Maak je zelf je Social Media content maar mist dit een professionele uitstraling? Laat dan je fotografie door een professional verzorgen.

Bedrijfsreportage op maat: laat zien waar je bedrijf voor staat

Een sterk beeld is één van de belangrijkste afwegingen of een reclameboodschap of Social Media bericht wel of niet wordt bekeken. In veel bedrijven visuele communicatie is een onmisbaar onderdeel van de marketing. Goed beeldmateriaal hier is essentieel.

We maken bedrijfsreportages onder meer voor flyers, brochures, visitekaartjes, cadeaubonnen, maar ook voor jaarverslagen. Niet alleen voor print media is een bedrijfsreportage handig, maar zeker ook voor op de website en Social Media van je onderneming. Om er voor te zorgen dat je (regelmatig) de beschikking heeft over kwalitatief goede en aansprekende beelden, hebben we dit content fotografie pakket samengesteld. Dit is afgestemd op je bedrijf, winkel, restaurant, café of hotel.

Een bedrijfsreportage maken we op locatie bij je bedrijf. Bij bedrijfsreportages werken we met vaste tarieven.

 

 

Business portretten geven je bedrijf een gezicht

Een business portret maken we meestal op locatie, bijvoorbeeld in of in de omgeving van je bedrijf. Je kunt zelf kiezen welke inrichting en/of achtergrond het beste past bij het doel dat je wilt bereiken: zakelijk en/of casual. Door een persoonlijke en open uitstraling op je foto’s zullen mensen sneller contact met je opnemen.

Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden: alleen een profielfoto, een business portret of een complete branding fotoshoot. Ook het nemen van foto’s van meer van je medewerkers is mogelijk. We adviseren je graag.

 

 

Alle business foto’s in een eigen beeldbank

De fotobestanden maken we geschikt voor drukwerk en/of voor het gebruik in je website, reclame campagnes, posts en stories op Instagram, Linkedin of Facebook. De foto’s plaatsen we in een beveiligde beeldbank, speciaal voor je bedrijf. Alle beeldmateriaal blijft lange tijd toegankelijk om je de foto’s te downloaden of om later foto’s te laten toevoegen.

 

 

Belangstelling?

Ben je benieuwd geworden wat we voor je bedrijf kunnen doen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of offerte, dan weet je snel dat je echt een goede keuze maakt.

 

Vraag offerte aan