De iris van je oog heeft unieke patronen, lijnen en kleuren. Bij ons kun je zelf ontdekken hoe mooi je eigen oog eruit ziet en dit haarscherp laten portretteren. We zijn dé specialist in irisfotografie. De scherpste foto’s, de ruimste keuze designs, de beste afdrukkwaliteit.

Iris foto laten maken

Iris foto laten maken

Reserveer een afspraak. We fotograferen met speciale techniek vakkundig je oog

Bewerken van je iris foto

Bewerken van je iris foto

We retoucheren je foto met zorg tot in de kleinste details en maken een uniek design

Afdrukken van het design

Afdrukken van het design

We zorgen voor een hoogwaardige print met haarscherpe details en briljante kleuren

Een uniek Iris Art kunstwerk

Een uniek Iris Art kunstwerk

Je ontvangt je unieke duurzame Iris Art wanddecoratie om jaren van te genieten

Je iris foto laten maken

Voor een uniek kunstwerk van je iris foto, boek je eerst een fotografie sessie om je oog te laten fotograferen. We nemen alle tijd voor de fotografie. We gebruiken hoogwaardige apparatuur om elk detail van het iris scherp in beeld te vangen. Kom je met je familie of meerdere personen, dan maken we van ieder apart een iris foto.

Tijdens de fotografie sessie bespreken we ook de composities. Je kunt een keuze maken uit een van de door onszelf gemaakte designs met motieven, effecten, kleuren en achtergronden. Deze zijn elders niet verkrijgbaar. We adviseren je graag. In de fotogalerij kun je alvast een selectie bekijken.

Weet je al in welk formaat en materiaal je de Iris Art afdruk wilt, dan kun je dit bij het boeken van de fotosessie via onze webshop al aangeven. Je kunt kiezen voor een top kwaliteit afdruk op canvas, op aluminium of achter acrylglas. Wil je je eerst meer informatie, bel of schrijf gerust. Je krijgt snel antwoord.

“Aanrader, professionele mooie foto’s genomen, zeer nette correspondentie en komen de afspraken na en inderdaad er zit heel veel kwaliteit verschil met andere aanbieders, ook gezien in Maastricht.”

Alex Bathoorn

Bewerken van je irisfoto

Na afloop van de fotosessie gaan we aan de slag met het bewerken van de gemaakte foto’s. Het bewerken van een iris foto en het maken van het ontwerp is handwerk en gebeurt door een professionele retoucher met jarenlange ervaring. Dit staat garant voor een zeer hoge kwaliteit en natuurgetrouwe weergave. Ook hierin onderscheiden we ons van irisfotografen die je foto met hulp van AI laten inkleuren.

Zodra het ontwerp met de irissen gereed is, krijg je van ons bericht en kun je het voorbeeld online bekijken. We kunnen dan eventueel nog de laatste details in het gemaakte ontwerp aanpassen. Pas als je 100% tevreden bent, gaan we het ontwerp voor het drukwerk voorbereiden.

 

 

 

Drukken van je kunstwerk

De productie van je Iris Art wanddecoratie gebeurt door gecertificeerde kwaliteitsproducenten van wanddecoraties. Je kunt kiezen voor een Iris Art afdruk achter acrylglas met prachtig 3D effect, een afdruk op canvas met een artistieke uitstraling of een afdruk op aluminium. Voorbeelden hangen in onze fotostudio.

Voor de afdrukken achter acrylglas gebruiken we hoogwaardig fotopapier onder stevig acrylglas. Het dikke kristalheldere glas geeft de foto een indrukwekkende diepte en stralende kleuren. De achterwand van alu-Dibond en bestaat  uit twee gecoate aluminium platen met een kern van polyethyleen. Dit maakt de fotoafwerking zeer duurzaam.

“We zijn heel tevreden over de prachtige irisfoto’s! Goede communicatie en echt vakwerk.”

Jacqueline Nelissen

De afdruk op canvas geeft de irissen een levendig effect met heldere kleuren en een natuurlijke uitstraling. Het canvas wordt op een frame van duurzaam hout gespannen. Voor een moderne look met spiegelvrij oppervlak kies je voor licht maar stevig aluminium.

Voor het formaat zijn er een verschillende standaard maten beschikbaar. De verhouding van de afdruk is: 1:1 (vierkant), 2:3 (rechthoek) of rond (voor beperkte materiaalsoorten). Wil je een afdruk op ander materiaal, met een andere verhouding of afmeting, dan maken we een prijsopgave op maat.

 

 

“Vakkundige en vriendelijke fotografe met veel geduld en passie voor het werk. Het eindresultaat is prachtig, absoluut een aanrader.”

Jeroen van der Eerden

Het resultaat: een mooie print als wanddecoratie

Indien je Iris Art wanddecoratie gereed is, sturen we je bericht. Je kunt je nieuwe aanwinst bij ons afhalen of thuis laten bezorgen. We verzenden we je bestelling in stevige verpakking. Alleen het ophangen moet je zelf doen.

Met onze Iris Art heb je een aanwinst in huis zoals galeries en musea hun werken exposeren. Een bijzonder en persoonlijk meesterwerk waar je vele jaren trots op kunt zijn.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Naar de shop

 

Wat klanten over ons zeggen

 

Alex Bathoorn

Aanrader, professionele mooie foto’s genomen, zeer nette correspondentie en komen de afspraken na en inderdaad er zit heel veel kwaliteit verschil met andere aanbieders, ook gezien in Maastricht.

Jeroen van der Eerden

Vakkundige en vriendelijke fotografe met veel geduld en passie voor het werk. Het eindresultaat is prachtig, absoluut een aanrader.

Jacqueline Nelissen

We zijn heel tevreden over de prachtige irisfoto’s! Goede communicatie en echt vakwerk.

Danny Krijger

Erg vriendelijk en professioneel geholpen. Het resultaat is een prachtige foto van onze Irissen! Erg blij mee en tot ziens voor de familie foto’s!