Foodfotografie

Culinaire fotografie van concept tot smakelijke beelden

 

 

Culinaire foto’s moeten je klanten honger of trek bezorgen en overtuigen om jouw gerechten te bestellen. De afbeelding van elk gerecht moet er ook zonder geur aantrekkelijk en smakelijk uitzien. Dit kun je creëren met heldere, prikkelende kleuren op de foto en een creatieve setting, gestyled met en oog voor elk detail.

Foodfotografie: van concept tot smakelijke beelden

Culinaire fotografie is één van de specialismen van ons team. Goede foodfoto’s zijn een interessant samenspel van een creatief concept, compositie, licht, styling en, natuurlijk, de fotografie zelf. Met onze foto’s laat je je klanten niet meer nadenken óf ze bij jou komen, maar wannéér!

We werken voornamelijk voor food producenten, horeca, uitgevers, mediabedrijven en reclamebureaus. Door ons gemaakte foto’s kun je gebruiken voor je kookboeken, advertenties, verpakkingen, recepten, menu kaarten, magazines, websites, webshops en kookblogs.

 

Je gerechten in beeld brengen

Voordat we de foodfoto’s nemen, concretiseren we eerst de opdracht voor de fotografie. Fotoshoot doen we meestal op locatie bij je bedrijf.

We beschikken over een mobiele fotostudio die we op iedere locatie gemakkelijk kunnen opbouwen, vaak dicht bij de keuken, zodat de gerechten er vers uitzien. Het aantal gerechten dat we kunnen fotograferen is mede afhankelijk van je wensen en de planning.

Gerechten worden perfect gestyled om net dat beetje extra aan beleving mee te geven. We nemen graag de tijd voor de beste setting om je creaties zo smakelijk mogelijk over te brengen.

Na de food fotoshoot

We hebben de beste professionele fotobewerking technieken in huis. Elke fotobestand wordt door ons gecorrigeerd op kleur, contrast en scherpte.

 

 

We maken de fotos geschikt voor je reclame uitingen, printworks, website, Facebook of Instagram. Verkoop je ook via Uber Eats, Deliveroo, Thuisbezorgd of andere bestelplatforms: de foto’s kun je hiervoor met succes inzetten.

Alle culinaire foto’s in een persoonlijke beeldbank

De foto’s plaatsen we in een beveiligde beeldbank speciaal voor je bedrijf. Alle beeldmateriaal blijft lange tijd toegankelijk om je de foto’s te downloaden of om later foto’s te laten toevoegen.

Belangstelling?

Wil je advies over foodfotografie of ben je benieuwd geworden wat we voor je bedrijf kunnen doen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of offerte dan weet je snel dat je echt een goede keuze maakt.

 

Vraag offerte aan