Een packshot foto is een foto van het product, volledig in beeld, gefotografeerd op een neutrale (vaak witte) achtergrond en goed, egaal belicht. Overtuigende foto’s zijn een “must” voor elke webshop.

Uw producten groots in beeld

Als webshopeigenaar weet je dat investeren in goede productfoto’s een belangrijk onderdeel is van je e-commerce strategie. Elke productfoto moet direct aanspreken. Wij kunnen ervoor zorgen dat je producten opvallen en je webshop een stuk professioneler overkomt. Je investering in goede productfotografie verdien je razendsnel terug.

Realistische packshots foto’s: kant-en-klaar voor je webshop

We gebruiken een standaard opstelling tegen neutrale achtergrond om grotere aantallen van vergelijkbare producten op dezelfde manier te fotograferen. Door egale uitlichting wordt elk product realistisch weergegeven.

Handzame producten kunnen bij ons worden aangeleverd of naar ons worden verzonden. Na afloop van de fotografie kun je de producten weer ophalen of worden deze geretourneerd. Producten die groter zijn fotograferen we meestal op locatie bij de klant. Wij zorgen dan voor de nodige apparatuur en de perfecte fotografie. Per opdracht geldt een minimum van 25 te fotograferen producten.

Onze foto’s zijn kant-en-klaar voorgebruik in je webshop. Desgewenst maken we het product vrijstaand of met schaduw.

Bij packshots werken we met een tarief per foto, afhankelijk van het product en wensen Bij opdrachten met grotere aantallen foto’s daalt het tarief per foto.

 

Alle packshot foto’s in een eigen beeldbank

De fotobestanden maken we geschikt voor gebruik in je webwinkel, posts en stories op Instagram, LinkedIn of Facebook. De foto’s plaatsen we in een beveiligde beeldbank speciaal voor je bedrijf. Alle beeldmateriaal blijft lange tijd toegankelijk om je de foto’s te downloaden of om later foto’s te laten toevoegen.

Belangstelling?

Ben je benieuwd geworden wat we voor je bedrijf kunnen doen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of prijsopgave, dan weet je snel dat je echt een goede keuze maakt.

 

Vraag offerte aan