Wedding

Bruidsfotografie Photo Studio Maastricht

Bruidsfoto’s zijn een blijvende herinnering

Jullie aanstaande huwelijksdag is misschien wel één van de hoogtepunten in jullie leven. Een dag die perfect moet verlopen en waaraan je nog vaak zult terugdenken. En foto’s brengen die herinnering telkens tot leven. Bespaar hier liever niet op en vertrouw voor deze waardevolle foto’s op een ervaren fotograaf. 

Als professionals concentreren we ons op het perfect in beeld brengen van elk huwelijk dat we fotograferen. Daarom doen we maar een beperkt aantal bruiloften per jaar. Wacht dus niet te lang om een afspraak te maken.

Hoe brengen we jullie trouwdag in beeld

Het kennismakingsgesprek met de fotograaf is de eerste stap naar een mooie huwelijksreportage. We vinden het belangrijk om jullie te treffen, jullie wensen te kennen en jullie te informeren over de mogelijkheden. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Indien jullie ons kiezen volgt er nog een voorbereidingsgesprek, we nemen jullie huwelijksfotografie in detail door.

Jullie kunnen er voor kiezen om jullie hele trouwdag in beeld te laten brengen, compleet met Fine Art huwelijksalbum, maar ook het laten fotograferen van gedeelten van de trouwdag is mogelijk. Bijvoorbeeld tijdens de voorbereidingen,  de ceremonie in het stadhuis, een fotosessie op een mooie plek, de receptie, het aansnijden van de taart, het huwelijksdiner, feestavond. Elke combinatie is mogelijk.

Wat is inbegrepen in de trouwreportage

 • Een voorbereidingsgesprek;
 • Eventueel gezamenlijk bezoeken van de trouwlocaties;
 • 1 of 2 professionele fotografen op jullie bruiloft;
 • Het afgesproken aantal uren fotografie tijdens jullie huwelijksdag;
 • Een selectie van foto’s binnen twee dagen op een (beveiligde) online galerij;
 • De tijd voor het individueel editten van de foto’s;
 • De fotobestanden in .jpg printkwaliteit (hoge resolutie);
 • Een mooi huwelijksalbum en gepersonaliseerde usb stick met de foto’s in een luxe cadeaudoos;
 • Ontvangst van de foto’s meestal binnen vier weken;
 • Een cadeaubon voor 10% korting op een Fine Art huwelijksalbum bij Photo Studio Maastricht;
 • Reiskosten binnen Nederland.

Wat kost een bruidsreportage

Dat hangt af van wat jullie vragen. We nemen daarom graag de tijd om naar jullie wensen en ideeën te luisteren en jullie een passend voorstel te doen. Dat doen we al tijdens onze kennismaking.

Ter indicatie: voor een bruidsreportage voor de duur van 6 uur ligt ons tarief  rond de € 1.200,-. Uit ervaring weten we dat elke bruiloft uniek is en niet iedereen hetzelfde budget heeft. We bieden daarom een persoonlijk pakket dat aansluit bij jullie wensen.

Onze tarieven zijn inclusief alle uren die we aan jullie trouwdag besteden: vanaf onze eerste kennismaking tot aan het afleveren van jullie foto’s en huwelijksalbum. In een gemiddelde bruidsreportage investeren we minimaal 40 uur.

 

Bekijk portfolio