Wedding

Wedding Photography, Trouwfotografie, Bridal shoot

Bruidsfoto’s, een blijvende herinnering

Jullie huwelijksdag is misschien wel één van de hoogtepunten in jullie leven. Een dag die perfect moet verlopen en waaraan je nog vaak zult terugdenken. En foto’s brengen die herinnering telkens weer tot leven. Bespaar hier liever niet op en vertrouw voor jullie waardevolle Fine-Art foto’s op een ervaren fotograaf. 

Als professioneel fotograaf concentreer ik me op het perfect in beeld brengen van elk huwelijk dat ik mag fotograferen. Daarom doe ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar. Wacht dus niet te lang met het reserveren.

Jullie trouwdag in beeld

De kennismaking met jullie fotograaf is de eerste stap naar een mooie huwelijksreportage. Ik vind het belangrijk om jullie te treffen, jullie wensen te kennen en jullie te informeren over de mogelijkheden. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Indien jullie mij kiezen, is er (optioneel) voor de huwelijksdag een tweede ontmoeting. We nemen dan jullie huwelijksfotografie in detail door.

Jullie kunnen er voor kiezen om jullie hele trouwdag in beeld te laten brengen, compleet met Fine-Art huwelijksalbum, maar ook het laten fotograferen van een deel van de trouwdag is mogelijk. Bijvoorbeeld tijdens de voorbereidingen,  de ceremonie in het stadhuis, een fotosessie op een mooie locatie, de receptie, het aansnijden van de taart, het huwelijksdiner, de feestavond. Elke combinatie is mogelijk.

Wat is inbegrepen in de trouwreportage

 • Een (optioneel) voorbereidingsgesprek;
 • Het eventueel gezamenlijk bezoeken van de trouwlocaties;
 • 1 of 2 professionele fotografen op jullie bruiloft;
 • Het afgesproken aantal uren fotografie tijdens jullie huwelijksdag;
 • Een selectie van foto’s binnen twee dagen op een (beveiligd) online album;
 • De tijd voor het editen van de foto’s;
 • De fotobestanden in .jpg printkwaliteit (hoge resolutie);
 • Een slidershow van minimaal 50 foto’s;
 • Een mooi huwelijksalbum en gepersonaliseerde usb stick met de foto’s in een luxe cadeaudoos;
 • Ontvangst van de foto’s meestal binnen vier weken;
 • Een cadeaubon voor 10% korting op een Fine Art huwelijksalbum bij Photo Studio Maastricht;
 • Reiskosten binnen Zuid-Limburg.

Wat kost een bruidsreportage

Dat hangt af van wat jullie vragen. We nemen daarom graag de tijd om naar jullie wensen en ideeën te luisteren en jullie een passend voorstel te doen. Dat doen we meestal al tijdens onze kennismaking.

Ter indicatie: voor een Fine-Art bruidsreportage voor de duur van 4 uur ligt ons tarief rond de € 790,- inclusief bruidsalbum en de huwelijksfoto’s op usb-stick.

Uit ervaring weten we dat elke bruiloft uniek is en niet iedereen hetzelfde budget heeft. We bieden daarom een persoonlijk pakket dat aansluit bij jullie wensen. Vraag ons gerust hierom.

Onze tarieven zijn inclusief alle uren die we aan jullie trouwdag besteden: vanaf onze eerste kennismaking tot aan het afleveren van jullie foto’s en huwelijksalbum.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Bekijk portfolio